Schoonheidsspecialist Sneek - Beautysalon Sneek - Schoonheidssalon Sneek Merken Schoonheidssalon Sneek

Merken

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten op basis van natuurlijk ingrediënten. Als enige schoonheidssalon in de regio werkt La Femme met de volgende vier merken van TOPkwaliteit:

 

 

Jane Scrivner

 

Geïnspireerd door haar manier van werken, zijn wij vorig jaar gestart met behandelingen en producten van Jane Scrivner. Deze producten bevatten uitsluitend natuurlijke, vaak biologische ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen en prachtige resultaten oplevert: een stralende, natuurlijke teint voor elk huidtype.

 

De samenstelling van de verzorgingsproducten van Jane Scrivner zijn uniek. De gezichtsverzorging bestaat uit voedende cleanser met bijenwas, scrub met kristaldeeltjes en de dag-verzorging bestaat uit diverse gezichtsoliën, passend bij uw huidtype.

 

Onze ervaringen met Jane Scrivner zijn zeer positief: de huid wordt zachter en steviger en ook van klanten krijgen we hele positieve reacties.

 

Al meer dan 20 jaar reist Jane Scivner de hele wereld over om de beste ingrediënten  te vinden voor haar producten. Inmiddels hebben de voedende cleanser, Skin Elixer en gezichts- en massageoliën de internationale erkenning gekregen die ze verdienen.

 Jane Iredale

 

Kom stralend voor de dag met de gezonde make-up van Jane Iredale! De mineralen in deze make-up zijn huidverzorging, zonbescherming, foundation en camouflage in één waardoor de huid zijdezacht aanvoelt en u er stralend uitziet.

 

De make-up van Jane Iredale is de meest geavanceerde, make-up ter wereld en 100% natuurlijk. De producten bevatten geen chemische middelen, synthetische geuren en vulmiddelen en worden zelfs aanbevolen door de “Skin Cancer Foundation”.

 

De make-up lijn heeft een breed palet aan kleuren voor alle huidtypes en is uitgebreid getest

 

Wilt u zelf aan de slag met de make-up van Jane Iredale: deze video tutorials helpen u op weg!

 

Mooi en beschermd met de make-up van Jane Iredale

 

Zes producten van Jane Iredale worden aanbevolen door de Skin Cancer Foundation gevestigd in New York. “Het veelvuldig gebruik van deze producten vermindert het risico op huidkanker door overmatige blootstelling aan de zon en werken preventief tegen beschadiging van de huid door de zon en vroegtijdige veroudering”, meldt de Skin Cancer Foundation.

 

Skin Cancer Foundation

 PAYOT

 

De schoonheidsfilosofie van PAYOT is gebaseerd op gymnastiek voor het gezicht en verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten.

 

PAYOT behandelingen zijn gericht op huidverbetering en diepe ontspanning van uw lichaam. We gebruiken hiervoor de heerlijk geurende maskers en massageoliën van PAYOT die met behulp van de speciale modellerende PAYOT massage goed door de huid worden opgenomen.

 Trind 

 

Voor handen, voeten en perfecte nagels maakt La Femme in de salon gebruik van de producten van het Nederlandse merk Trind. De producten van Trind zijn gebaseerd op de natuurlijke samenstelling van de nagel en zorgen ervoor dat de nagel sterker en mooier wordt, zonder dat de natuurlijke opbouw van de nagel wordt verstoord.