Schoonheidsspecialist Sneek - Beautysalon Sneek - Schoonheidssalon Sneek Gezichtsbehandelingen Schoonheidssalon Sneek Payot gezichtsbehandeling Payot massage

* De Payot-massage is een 42 bewegingentellende modelleerden massage, die de ziel voedt het lichaam herstelt, de harmonie doet terugkeren en lichaam en geest weer in hun natuurlijke balans brengen. De duur van de massage is 20 min.

Gezichtsbehandelingen

Onze gezichtsbehandelingen zijn afgestemd op uw persoonlijke wensen en huidtype.  In onze salons werken wij met de producten van Jane Scrivner en PAYOT; twee kwalitatief hoogstaande merken met ieder een eigen filosofie. 

 

We beginnen onze behandelingen met een ontspannend reinigingsritueel:  een heerlijk voetenbad, kopje kruidenthee en reinigen van het gezicht met zachte penselen. Aan het eind van de behandeling sluiten we af met de finishing touch, een lichte make-up op basis van minerale make-up zodat u stralend en ontspannen onze salon verlaat

 

Natuurlijk zijn alle behandelingen naar wens uitbreiden met diverse modules.

 

Behandelingen 


 

Balance behandeling van Jane Scrivner 

Geschikt voor alle huidtypes

 

Een heerlijk uitgebreide verwenbehandeling voor het gezicht met gebruik van penselentechniek en ‘the Orb’ waarmee we onze  producten verwarmen.

 

De behandeling bestaat uit het reinigingsritueel voor gezicht en voeten,  wenkbrauwen epileren, kristalscrub, verwijderen van onzuiverheden,  een heerlijke gezichts-, schouder- en nekmassage met warme olie,  een oogcontourmasker, aanbrengen van paraffine op het gezicht, handen of voeten.  

 

We sluiten af met een neveldouche van azuleen en rozen plus de finishing touch!

 

Behandelingsduur          90 minuten

Prijs                               € 82,50                  

 


 

Detox behandeling van Jane Scrivner 

Voor de onzuivere en gevoelige huid

 

Speciale technieken maken deze intensief reinigende en kalmerende  gezichtsbehandeling van Jane Scrivner tot een ware weldaad voor uw huid. De 100% natuurlijke producten reinigen de huid diep zonder deze aan te tasten.

 

De behandeling bestaat uit het reinigingsritueel voor gezicht en voeten, kristalscrub, verwijderen van onzuiverheden. We sluiten af met een neveldouche van azuleen en rozen plus de finishing touch!

 

Behandelingsduur          60 minuten

Prijs                               € 60,00

 


 

Ontspannende gezichtsbehandeling van PAYOT

Anderhalf uur genieten van een uitgebreide ontspannende gezichtsbehandeling met de heerlijke producten van PAYOT.

 

De behandeling bestaat uit het reinigingsritueel voor gezicht en voeten, peeling met stoombadje, wenkbrauwen epileren,  verwijderen van onzuiverheden, een ontspannende massage van gezicht, hals, decolleté, nek en schouders, een masker, dagcrème plus de finishing touch.

 

Behandelingsduur          90 minuten

Prijs                                € 70,50

 

 Exclusieve gezichtsbehandeling van PAYOT 

 

Wilt u zich eens extra laten verwennen? Kies dan voor deze extra large behandeling , bestaande uit de ontspannende gezichtsbehandeling van PAYOT plus de speciale 20 minuten durende PAYOTmassage en een PAYOTpakking voor gezicht naar keuze. Hierbij kunt u kiezen uit de volgende pakkingen:

  • Nutri solution intensieve hydraterende pakking voor de droge/vochtarme huid
  • Expert Rides  intensief masker tegen rimpels

 

Behandelingsduur          100 minuten

Prijs                                € 82,50